PRODUKT: Sabreringssabel Sabre à Champagne

Vår sabreringssabel är av hög kvalitet och stilren design.

Balansen är rätt och likaså tyngden, vilket är viktigt då man ska sabrera. Om sabeln väger för mycket är risken stor att man slår för hårt och får ett dåligt snitt.

Sabeln levereras tillsammans med ett trästativ.

Vi erbjuder även diverse logotypplacering för företagskunder eller varför inte gravera in ett meddelande för en mer personlig prägel. Välkommen att kontakta oss med speciella önskemål.

Pris: 890 SEK Lägg till beställningPRODUKT: Sabreringssabel Sabre à Champagne Napoleon

Inspirerad av den franska sabeln "Model 1829" har vi tagit fram denna sabreringssabel med rätt storlek och tyngd för sabrering. En sabel med rätt tyngd gör det mycket enklare att sabrera. Model 1829 var en sabel som bars av Nopoleons soldater under 1800-talet. Det är rimligt att anta att de använde denna typen av sabel för att fira sina segrar eller dränka sina sorger. Vi har därför valt att döpa denna sabel till Sabre à Champagne Napoleon.

Sabeln levereras tillsammans med ett trästativ.

Precis som på alla våra andra produkter kan vi erbjuda logotypplacering och gravyr, både med laser- och handgravyr.

Pris: 890 SEK Lägg till beställningPRODUKT: Descorjet™

Descorjet™ är en relativt ny produkt på marknaden. Den sätts helt enkelt ovanpå flaskan och när man pressar in handtaget assisteras korken försiktigt ur flaskan och det tryck som finns i flaskan ventileras ut genom Descorjet™. Du kan öppna champagneflaskor snabbare och säkrare än någonsin förr.

Denna mycket avancerad öppnare och har belönats med ett flertal priser, bland annat guldmedalj vid 29th International Invention Exhibition Geneva – 2001.

Descorjet™ är tillverkad i rostfritt stål och levereras med 5 års garanti samt manual i en snygg presentförpackning. Finns i silver eller silver/guld.

Även för denna produkt erbjuder vi logotypplacering med till exempel lasergravyr.

Descorjet™ skyddas av ett världstäckande patent.

Pris: 290 SEK Lägg till beställningCopyright © 2004-2018 Sabre à Champagne - info@sabreachampagne.se